Aanmelden verkoper Bol.com

Je ziet het vaak voorbij komen, verkopen op Bol.com. Sommige laten zien via bijvoorbeeld Instagram dat je er veel geld mee kunt verdienen. Hier gaan wij niet verder op in, maar we gaan je wel uitleggen hoe je een account kunt aanmaken op het Platvorm en kunt starten met verkopen.

Aanmelden verkoper Bol.com

Verkoper worden op Bol.com

Wil je met je bedrijf producten gaan verkopen via Bol.com? Meld je dan via onderstaande knop aan om je te registeren als verkoper. Je doorloopt dan een aantal stappen om je bedrijf actief te maken en vervolgens krijg je een brief thuis / op kantoor met de activatiecode om je winkel te openen.

Hoe verloopt de aanmelding?

 1. Als eerste vul je je gegevens in op de pagina waar je uit komt met bovenstaande knop.
 2. Vervolgens krijg je een email met een bevestiging, hier zit ook een link in om je e-mailadres te controleren en te bevestigen.
 3. In de volgende stap ga je je bedrijfsgegevens invullen. Dit zijn o.a. je contactgegevens, btw (of VAT nummer) en je KVK nummer.
 4. Binnen drie werkdagen ontvang je een brief met de verificatiecode op het adres waar het bedrijf staat ingeschreven. Deze kun je invullen na het inloggen en dan loop je nog één keer door al je gegevens heen.
 5. Je bent nu klaar om te verkopen op Bol.com!

Voorwaarde aanmelden verkoper Bol.com

Je moet aan verschillende voorwaarde voldoen, we sommen ze hieronder voor je op:

 • Je producten moeten voldoen aan huidige categorieën
 • Levering binnen 1-8 werkdagen
 • Een Nederlandse KVK of een Belgische bedrijfsregistratie met BTW nummer.
 • Een beleid dat retour binnen 30 dagen mogelijk is.
 • Je kunt klantvragen beantwoorden binnen 24 uur.
 • Voldoe je aan hun servicenormen? Bekijk hier Bol.com verkoper servicenormen

Klanten kunnen te alle tijden binnen 30 dagen hun producten gratis naar je Retouren als ze dat willen. Ook zijn er bepaalde categorieën waar je extra rechten voor nodig hebt om daarin te mogen verkopen. Denk bijvoorbeeld aan producten met leer. Prijzen moeten ook marktconform zijn en partners moeten zelf zorgen voor afbeeldingen bij hun producten. (En zijn zelf verantwoordelijk voor de rechten op deze afbeeldingen)