Aanmelden bij Coolblue

Coolblue is misschien wel één van de meest bekende webshops van Nederland, vandaar de pagina Aanmelden bij Coolblue. Maar hoe maak je er een account aan?

Volg de stappen die hieronder vermeld staan en je kunt een account aanmaken. Bij Coolblue heb je twee verschillende accounts (Privé & Zakelijk) we leggen bij zakelijk ook uit waarom je (indien je zakelijk gaat kopen) een zakelijk account moet aanmaken.

Aanmelden bij Coolblue

Aanmelden bij Coolblue (Privé)

Het is belangrijk om een account aan te maken, het is niet verplicht maar geeft je wel meer overzicht. Indien je geen account aanmaakt krijg je alle informatie over je bestelling in de mail. Bij het aanmaken van een account heb je een goed overzicht van eerdere bestellingen.

1e stap: Klik boven aan de website van Coolblue op aanmelden, je gaat dan naar het aanmeld gedeelte van de website.

2e stap: Vul hier je e-mail adres in en een zelf gekozen wachtwoord.

3e stap: Druk op “Account aanmaken”.

4e stap: Vul je gegevens in en klik op Opslaan.

5e stap: Je bent nu klaar. Je account is aangemaakt en je kunt deze gebruiken.

Aanmelden bij Coolblue (Zakelijk)

Dit werkt hetzelfde als de stappen die hierboven vermeld staan. Je dient wel je bedrijfsnaam in te vullen. De reden dat je een zakelijk account kunt kiezen heeft te maken met een aantal aanpassingen in het gebruikersgemak van de website. We sommen ze voor je op:

  • Facturen op bedrijfsnaam
  • (soms) mogelijkheid verleggen BTW
  • Bestellen vanuit een inkoopsysteem (API)
  • Bestellen op rekening

Inloggen bij Coolblue

Heb je al een account gemaakt? Dan is het mogelijk om in te loggen bij Coolblue. Ga naar onze Inloggen bij Coolblue pagina om te kijken hoe dit werkt. Daar vind je ook de knop om op bij Coolblue in te kunnen loggen.