Aanmelden bij Bol.com

Aanmelden bij Bol.com, hoe werkt dat precies? We leggen je dat met de stappen die je hier onder ziet staan uit. Je kunt onderstaande knop gebruiken om naar het login / aanmeldgedeelte te gaan van Bol.com

Registratie / Aanmelden bij Bol.com

Volg de stappen die hieronder staan om je account bij Bol.com aan te maken! Zodra je alle stappen hebt gevolgd is het je gelukt om het account aan te maken.

Account aanmaken bij Bol.com

Stap 1 – Rechts boven staat de knop inloggen, druk hierop.
Stap 2 – Onder het kopje Nieuw bij Bol.com? Kies je voor een account Voor jezelf.
Stap 3 – Vul het e-mailadres in en klik op Maak een account aan.
Stap 4 – Vul je gegevens in. De velden met een * zijn verplichte gegevens. Je inlognaam is je e-mailadres. Het wachtwoord kies je zelf.
Stap 5 – Klik op Verzenden.
Stap 6 – Je ontvangt een e-mail van Bol.com met een registratielink. Klik op deze link om je e-mailadres te bevestigen. Vanaf nu kun je bij Bol.com inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.

Mocht je nog verdere vragen hebben over het aanmaken van een account op Bol.com neem dan contact op met de klantenservice. Ook staan er op de klantenservice veel gestelde vragen waar je mogelijk ook het antwoord op je vraag kunt vinden.

Inloggen op Bol.com

Ben je benieuwd hoe het inloggen werkt? Bekijk dan ons artikel over het Inloggen bij Bol.com. We leggen je ook uit wat de veel voorkomende problemen zijn tijdens het inloggen en wat de oplossing is om deze errors te verhelpen.